Искрени вински шишиња

14.02.18 16:37

Духовито дизајнирани етикети на шишиња со вино, кои си поигруваат со клишеата за алкохолот, виното и пијанството.

Извор: vinepair.com

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото