Историјата на Европа од 400 п.н.е. до денес

09.11.18 02:20

Ако некогаш ве интересирало како се менувале границите во Европа од античкиот па сè до модерниот период може да го дознаете тоа од ова кратко едукативно видео.

Во него се прикажани промените на границите и популацијата во Европа во изминатите повеќе од 2000 години.

Слични содржини

Жарко Трајаноски

ОкоБоли главаВицФото