Што се праиш паметен

26.04.2019 02:19
Што се праиш паметен

Во разговорот учествуваат Тања Аждаја, Брадестиот Џо и Милан Дамјаноски


Тања Аждаја
Ме нарекле и нихилист и дефетист, па ништо од тоа.


Брадестиот Џо
Па и апатична да те наречат, шо ти е гајле!


Тања Аждаја
А па коа ќе почнат со оноа „цинична си, арогантна си, препотентна си...“ Пфф, хаха... Абе живи простотилаци.


Брадестиот Џо
Ќути... Мене и вулгарен ме нарекле, али не ги ебам два посто!


Тања Аждаја
Едни па толку сакаат да ги слушаш што те убедуваат и дека си глув... Абе што све нема да чуеш...


Милан Дамјаноски
Мене ми викале што се правиш паметен... Остави ги, неписмени...


Слики: Васја Лошкин

 

 

Слични содржини

Книжевност

ОкоБоли главаВицФото