Проја

01.06.2019 04:16
Проја

Во разговорот учествуваат Брадестиот Џо, Тања Аждаја, Матеја Николиќ, Нино Делиниколов, Трајко Џиков и Дејан Несторовиќ.


Брадестиот Џо
Ако ви падне телефонот во вода, за да се исуши ставете го во ПРОЈА.


Николиќ Матеја
Значи дека не си пробал добра проја :)


Брадестиот Џо
Сум пробал добра, ама 99% е БАРУТ.
ХИГРОСКОПНА.
Ако фрлиш парче проја во океанот, нивото на водите ќе падне за 2 цм.


Нино Делиниколов
А дали пројата е добар проводник на струја?


Брадестиот Џо
It's electrifying!


Дејан Несторовиќ
Пројата :)


Sase Ljoles бенд
Сакам да има пројАта, с'с так'в акцент.


Брадестиот Џо
Не чекај!


Трајко Џиков
A be postof ti nema bash nekoja PROJA.

Тања Аждаја
На гласање за пченкарности увек се изјаснувам ПРО ЈА.


Трајко Џиков
Не знам, без да соголиш кочан, не се ПРОИ.


Тања Аждаја
Па не ми е тоа проитет во животот баш.


Дејан Несторовиќ
Изпрои до десет пред да кажеш нешто...


Тања Аждаја
Абе сами сме си пројачи на сопствената судбина.


Трајко Џиков
Јас секогаш им давам пари на пројаци.


Тања Аждаја
Пројачи смо од судбине.


Дејан Несторовиќ
Му спроивте капа.


Тања Аждаја
Сам си пројави интерес.


Дејан Несторовиќ
Еден од постарите е и пројачот Ангелковски.


Тања Аждаја
Го знам, таму кај семкарот до него имам пројадено пченка.

Дејан Несторовиќ
Се пројадов себеси во муабетов.


Тања Аждаја
Во игри со зборови можеш и да се измислиш себе - ко најубав пројадок.


Дејан Несторовиќ
Пројадокот е најважниот оброк во денот, викаат.


Тања Аждаја
Вау, ова веќе не знам дал е поезија ил проја.


Дејан Несторовиќ
Звучи прозаично, не знам...


Трајко Џиков
...И задолжително носење пројас!

Слики: Studio Young, Learn Something Every Day

 

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото