091

26.07.19 12:14

Автор на музиката на „091“ - Душко Јаневски
Автор на видеото - filtrov
Во видеото се користени снимки на Вељко Булајиќ од земјотресот во Скопје 1963 година
Издавач: Urban Connections Spain

Извор: Youtube

Слични содржини

Книжевност / Музика / Око
Музика / Око
Музика / Око / Музички спотови
Музика / Око / Музички спотови

ОкоБоли главаВицФото