Во Македонијава најтешко е парк да се направи

20.08.2022 11:32

Стварно ми е фасцинантно како во Македонијава најтешката работа е парк да напраиш, или во најмала рака да го остаиш да си вирее. Толку е килава целата работа, чиниш се работи за бурџ калифа кула од 160 ката, а не за зелен простор за којшто ќе се потепаме уште малце. Кулата, се разбира, досега веќе ќе беше изградена.

Aјде малку и за ова да пораснеме конечно.

Грација Атанасовска, Фејсбук, 19.08.22.