Нерешениот проблем стравично удира

25.11.2022 22:22

Со сензационалистичко пласирање на лаги и невистини, купуваш ден, недела, месец, но не решаваш проблем. А нерешениот проблем ? Еееее, нерешениот проблем по истекот на денот, неделата, месецот се враќа и стравично удира. Право во глава …. Оди си. Не се мачи, не нè мачи сите…

Петре Шилегов, Фејсбук, 24.11.22.