Свињоцид!

17.06.2015 13:46
Свињоцид!

Прекумерната употреба на отровните хемикалии на власта предизвика опасна мутација на луѓето во свињи и, еве, една од нив од поодамна шета низ Македонија и вика дека се вика Миленко!

Свињата вика дека секој што ќе ме здроби од ќотек затоа што сум ја нарекол сопствената земја гомно, не смее кривично да одговара!

Тој, односно таа, немаат свест за тоа дека гомно, за земјата во која живеат и делуваат, во најблиски контакти со власта, вакви створови, е врвен комплимент!

Свињата ги одредува стандардите!

За неа се важни калта и помијата!

Но, ја нема да дојде да ме здроби!

Само вика некој друг да ме здроби!

Како може да ме здроби едно подвижно говно кое нема вискозитет да се сврти за да види колку е испосрано!

Не е грешка: и говното знае да биде испосрано!

Истите знаци како пред палењето на џипот!

Јас имам едно прашање за Зоран Заев, за Хан, за Вајгл и за Ховит, за Викторија Нуланд, за Џес, се разбира: дали во разговорите за деталите, како што вели Заев, има место и за вакви деталчиња, точкички, ситни исероци од мува, околу судбината на луѓето, околу животите на луѓето, околу овој терор на власта, зашто ова е терор на власта, не е терор на свињата!

Мислите дека претерувам!?

Мислите дека квотите за дијаспората и прочистувањето на избирачкиот список, спасот на еден епохален лудак, се поважни работи!?

Добро, ние ќе знаеме што да правиме!

Дали е ова закана за свињите!

Да!

Ќе направиме свињоцид!

Можете, веќе, да закажете комеморација на жртвите!

Слика: Свирачиња
Извор: Фејсбук профилот на авторот

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото