Деца: Европа vs. Америка

26.05.16 19:01

Интересно видео во кое се споредува начинот на живот на децата во САД со оние во Европа.

Зошто децата во САД поминуваат толку малку време надвор во споредба со децата во Европа и какви се последиците што тоа ги остава врз нивниот развој?

Извор: ATTN

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото