Институција Хорхе

21.02.17 15:43

Стефчо Јакимовски ѝ објасни на македонската јавност дека Хорхе е единствената стабилна институција во Македонија. Странски служби објаснуваат: тешко нас!

ОкоБоли главаВицФото