Веќе видено: Грујо vs. Слобо

19.12.16 10:19

Ново видео на Странски служби од рубриката „Веќе видено“: потсетување на фрапантните сличности во говорите за збогување на Никола Груевски и неговиот претходник Слободан Милошевиќ.

ОкоБоли главаВицФото