Пиво

10.04.17 00:23

„Пиво“ е кратко анимирано видео во режија на NERDO, кое претставува слободна интерпретација на истоимената песна од Чарлс Буковски.

„Песната е манифест на начинот на живот на Буковски, затоа решивме да влезме во неговиот ум, и тоа не беше безбедно патување“, вели авторот на филмот.

BEER by Charles Bukowski from NERDO on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око

ОкоБоли главаВицФото