За нелогичностите во сценариото за компромитација на СЈО

09.08.2019 11:36

Зошто Камчев дал пари за пуштање од притвор кога знаел или требало да знае или адвокатите требале да му кажат и сигурно му кажале, можел да чуе на вести и да прочита на фесјбук, дека врз основа на Одлуката на Врховниот суд и без пари ќе биде пуштен?!

И каква е таа некоординираност во филмското сценарио за компромитација на СЈО и Катица, кога документирано е јасно дека од СЈО не само што не му обезбедиле на Камчев пуштање од притвор туку СЈО се жалеле еден ден пред филмскиот јунак на нашето време да му вети на Камчев дека неговата врска во СЈО ќе му обезбеди слобода.

Бранко Тричковски, Фејсбук, 09.08.19.