Минато, сегашност, иднина

30.12.19 11:55

Краткиот анимиран филм „Duerrenwaid 8“ е видео размислување за минатото, сегашноста и иднината.

Се работи за нов филм на младата германската режисерка и аниматорка Кирстен Карина Гајсер (Kirsten Carina Geißer) која својата медитација за времето ја сместува во природата. Извор: Youtube

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото