Најкратка песна за Скопје

19.03.2020 11:43

Зар едно зло
се вовлекло
во ова тло?

Зар еден јад
е изникнат
во овој град?

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото