Гавранот и изборите

22.06.2020 13:11
!Виц икона

Седи гавранот на гранка и во клунот има сирење.

Дотрчува лисицата и го прашува:

- Ќе идеш на избори?

- Не!

И сирењето му паѓа.

Сега гавранот размислува, да речел ДА, дали нешто би се променило?

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото