Овде паѓаат крупни зборови #5

08.10.20 10:51

Книжевниот натпревар „Овде паѓаат крупни зборови се одржа во рамки на петтото издание на фестивалот „Друга приказна“ во МКЦ, на 5 септември годинава. 

Учествуваат: Николина Андова Шопова, Калина Малеска, Владимир Лукаш, Владимир Мартиновски, Петар Андоновски, Живко Гроздановски, Билјана Црвенковска, Снежана Стојчевска, Д. А. Лори, Ана Аврамовска, Николинка Ќорвезироска, Катерина Трајановска, Ана Голејшка Џикова; водители: Ѓоко Здравески и Ања Мицкоска.

Неверојатно, се случи фантастичен пресврт и смеење до солзи, кога во полуфиналето се најдоа двајца фантастични автори, во многу, многу необичен двобој...Видео: Кети Талевска

 

Слични содржини

Книжевност / Уметност / Настан

ОкоБоли главаВицФото