Каков крај на една борба за правда

18.12.2022 12:36

Апелација му ја укинала пресудата на Мијалков и за масовното прислушување.

Убаво некој се зафркаваше со претходната падната пресуда - ќе треба и да му се извиниме што нѐ прислушкувал.

И нему и на кутриот му братучед што во јабана избега од нашата злоба, да мора покрај Дунав да топи тага во токај.

Каков крај, луѓе!

На една борба за правда, на една изворна надеж за градење на вистинска држава.

Какво изневерување на довербата и плукање на граѓанинот в лице!

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 16.12.22.