Илустриран водич за влакната на лицето

25.03.2011 14:51
Илустриран водич за влакната на лицето

Реза Фаразманд веќе еднаш го претставивме на Окно со негов стрип. Автор е на стриповите кои излегуваат на интернет страницата poorlydrawnlines.com, а е писател и стрип-цртач кој живее и работи во Лос Анџелес, САД.

Извор: poorlydrawnlines.com

dosega sum bil: klasicen

dosega sum bil: klasicen supak, napreden supak, najverojatno naduvan, tridneven vikend, tradicionalist i sugurno naduvan (do nekade)....a i nikogas ne sum bil so zena ;)

ОкоБоли главаВицФото