Како фудбалерите го трошат времето на еден натпревар

18.06.2012 11:55
Како фудбалерите го трошат времето на еден натпревар

Во контекст на Европското првенство во фудбал кое се одржува во Полска и Украина, некои луѓе од интернет страницата eatliver.com се досетиле да состават графички приказ за начинот на кој фудбалерите го трошат времето на еден фудбалски натпревар.

Без разлика на тоа колкави љубители сте на овој спорт, ќе морате да се согласите дека табелата и не отскокнува премногу од реалноста.

Извор: eatliver.com

Слични содржини

Фотографија / Живот / Око
Спорт / Око

ОкоБоли главаВицФото