„Изгореници“

20.07.15 12:07

Францускиот уметник Томас Мајлеандер аплицира 23 негативи на кожата на неговите модели користејќи УВ ламба за да добие ефект на изгореница. Потоа, ги фотографира сликите пред да исчезнат. Тие се објавени во книгата „Илустрирани луѓе“.

 

Извор: http://www.booooooom.com/

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото