Искри

29.03.2018 15:55
Искри

Херојските времиња ќе да се токму оние часови на квечерината кога отчукуваат последните дамари на денот... денот исполнет со неисполнети очекувања, надежи и ветувања. И ете,... токму за тие херојски времиња и за таа своја, наша, заедничка, а никогаш
општа битка за изгубената кауза, сега ни прикажува Мирослав Грчев (1955, Скопје) во своето обновено претставување на цртежите Искри според чичко Марка Цепенко

Книгата можете да ја преземете на следниот линк: 

ПрилогГолемина
Грчев - Искри.pdf12.34 MB

Слични содржини

Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото