Одиме на виолетување

25.08.2018 02:18
Одиме на виолетување

Во Фејсбук разговорот учествуваат: Тања Аждаја, Оливера Ќорвезироска и Сандра Авросиевска  

 

 

Тања Аждаја

" " " " " " " " " "

– наводнувам.

 

 

Оливера Ќорвезироска

!!!!!!!!!!

– извичнувам од радост.

 

 

Тања Аждаја

/////////////////////////////

косам.

 

 

Оливера Ќорвезироска

 ????????

– распрашувам.

 

 

Тања Аждаја

–––––––––––––––––––––––––

цртнавме од умор.

 

 

Оливера Ќорвезироска

 ,,,,,,,,,,

– ринтај, не запиркај.

 

 

Сандра Авросиевска

......

Што народ се источка.

 

 

Оливера Ќорвезироска

` – праќам надреден зрак.

 

 

 Тања Аждаја

:)))))))))

се заградив.

 

 

 Оливера Ќорвезироска

 ' – à propo строф.

 

 

Тања Аждаја

одам на виолетување. 

 

 

Оливера Ќорвезироска
++++++++ пулсирам у кујна.

 

 

 

Сандра Авросиевска
Ако минусиозно го сецкате кромидот – – –

 

 

 

Оливера Ќорвезироска
– – – тиремису.

 

 

 

Тања Аждаја
Ако ми дозволите, ќе застанам тортогонално на интерпунктот за лексични посластици.

 

 

 

Оливера Ќорвезироска
За тебе цел Десертов координатен систем со шербетциса и тортината!

 

 

 

Тања Аждаја
Би можела да живеам во таа једимензија :))

Слики: Wayne White

Слични содржини

Книжевност

ОкоБоли главаВицФото