(Човек што...)

26.07.2019 16:22

Човек што
Бисер ствара
Човек што со долините
Разговара
Човек што
Во храната мерка знае
Човек што
Како волк
Од глад завива
Човек
Градител на град
Хидроцентрала
И човек
Просто будала.

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото