Чипка ти маичиња

13.09.2019 14:48
Чипка ти маичиња

 

 

Се соблеков во кратки реченици.

 

Не глумев, тоа беше фатаморгазам.

 

Ми рече: „Ќе гориш у пеколот”. Се попалив.

 

Кога ме зграби со тоа сурлата, не знаев дал сум будна ил слонувам.

 

Тие порночњаци не ти се од спермање испит до касно.

 

Бев на лотарија и ми паднаа панталоните.

 

Кога се слака сè се може.

 

Чипка ти маичиња.

 

Извини што дојдов облечена ко октопод, сакав да можам сама да се гушкам.

 

Летна манџа, you sexy thing.

 

Малата нива ѝ рекла на постарата:
„Додека овој да ти го фати редот, другиот веќе го вади.”
„Не биди безобраздна!” – одговорила постарата.

 

- Добар ден, дајте ми нешто против сексуализирање на сè што слушам.
- Сакате лекот да се стиска или да прска?


Гифови: MATTHIEU BOUREL

Слични содржини

Книжевност
Графички Дизајн / Книжевност / Уметност

ОкоБоли главаВицФото