Ненаградените гифови од конкурсот на тема Книга

28.10.2019 18:00
Уште гифови од конкурсот на тема Книга

На конкурсот за гифови на тема КНИГА пристигнаа вкупно педесетина гифови од 18 автор(к)и. Овде можете да ги видите дванаесетте наградени гифови, т.е. автори. 

Денес ви ги претставуваме и ненаградените гифови.

Во текот на ноември (или можеби во декември, на малиот новогодишен саем на книгата во МКЦ) ќе се одржи претставување на конкурсов.

Уште еднаш им благодариме на сите учесници кои ги испратија своите дела.

Емилија Карафилоска 1

Емилија Карафилоска 2

Страница по страница - Ико Илиевски

Утринска светлина - Ико Илиевски

Вера Христовска, Книга

Вера Христовска, Книга 2

Никола Тикоски, Базен

Никола Тикоски, Аладин

     

Марија Ангеловска, Нишалка

      Теа Дуза, Листање

Теа Дуза, Што е ова

Слични содржини

Активизам / Графички Дизајн / Уметност / Настан
Активизам / Графички Дизајн / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Живот / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Gif
Општество / Активизам / Gif / Книжевност

ОкоБоли главаВицФото