Потписи

22.05.2020 21:53

Намуртени чичковци, тетки и полицајци, вие што ги прекорувате и казнувате децата што чкртаат по ѕидовите пишувајќи си ги имињата: сте помислиле ли некогаш дека дел од нив се потпишуваат врз градот како врз гипсот од скршената рака или нога на најдобриот другар?

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото