Завршен поглед на Друга приказна #7 (фотографии)

09.09.22 13:43

Пренесуваме уште триесетина фотографии од последниот ден на регионалниот книжевен фестивал Друга приказна кој по седми пат се одржа во Скопје, во Сули ан и во МКЦ, од 26 до 28 август 2022 година.

 

Слични содржини

Фотографија / Книжевност / Настан
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Книжевност / Настан
Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Око

ОкоБоли главаВицФото