Цицкач-стискач и дркач-дудлач на клупа во парк ја оговараат фолкс-вагина

31.03.2023 09:11
Цицкач-стискач и дркач-дудлач на клупа во парк ја оговараат фолкс-вагина

 

Цицкач-стискач (познат и како цицко-пицко) ѝ дофрлил на фолкс-вагина (која низ паркот се возела во малиот воз): „Олабавен ти е цицнтрегерот!“

„Функционанираш, цицко-пицко?! Цицка, инаку, моеш да му стиснеш само на братот гибач-пипач, за возврат, и толку!“, возвратила фолкс-вагина од вовчето.

 

***
Цицкач-стискач, гибач-пипач, ракувач-подмачкувач и дркач-дудлач на клупа во парк ја оговарале фолкс-вагина.

 

***
Фолкс-вагина грицкала пичос на клупа во парк.

 

***
„Кај си тргнал бе чварко-чмарко?“, фукач-дупач го прашал чмарач-разарач.

„У дупе на вашар!“, одговорил чмарач-разарач.

 

***
Чмарач-разарач (познат и како чварко-чмарко) му рекол на фукач-дупач (познат и како шилокурач):

„Не чачкај мечка у пичка да не добиеш шуп-карта, во газ!“

 

***
На клупа во парк седеле тројца пријатели: куроглавач, главогазач и пичколиз-газолиз.

Во еден момент куроглавач му рекол на главогазач дека е газодавач, а овој му возвратил: „Ако сум јас газодавач ти си газолижач!“

„Не мора секој муабет да заврши со вреѓање“, рекол пичколиз-газолиз и отишол да се подружи со чмарач-разарач.

 

***
„Ти бар не си замарач“, му рекол пичколиз-газолиз на чмарач-разарач.

***
Куртон-слаткар (во паркот познат и како сладоледџија) му рекол на дркач-дудлач: „Сакаш малце да гуцнеш од шприцеров во кожнава чаша?“

„Бре бре! Си се запенил ко шише топла оранжада!“, му одговорил дркач-дудлач на куртон-слаткар.

„Парков станал фукална и педер-бал...“, во себе си прокоментирал фукач-дупач кој поминувал оттука.

 

***
Вагина-пекторис и пенис-мејкер седеле на клупа во парк и си се жалеле колку се болни.

 

***
Еден ден на клупа во парк седнале и гостите од Јапонија, Мудакошака и Пицакојама.

„Веднаш се гледа дека се јабанец и јабанчица“, ги прокоментирал куртон-слаткар. 

„Се вика јабанче или јабанџиче“, коригирала јакуцка-јорганица која дента баш беше била облекла јапонџек, машко селско алиште без ракави.


Фотографии: Giuseppe Palmisano

Слични содржини

Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански

ОкоБоли главаВицФото