Минџа-минѓуша им задава задачи на тртач-таслач и ташак-пимпач

07.04.2023 16:23
Минџа-минѓуша им задава задачи на тртач-таслач и ташак-пимпач

 

Минџа-минѓуша (позната и како транџа-нинџа) на клупа во парк седнала крај тртка-тртица и тртос-тртарош, кои се исплашиле и избегале.

 

***
Минџа-минѓуша на клупа во парк им задала загатка на курчо-пиздач (познат и како кривец), и ташко-пимпач (познат и како куротресина):

„Што е тоа: Тврдо-свиткано, во девојка пикнато; чеша и знае да биде мака, ама таа го сака.“

„Појма неаме, може три опции“, рекле курчо-пиздач и ташко-пимпач после десет секунди молчење.

„Минѓуша“, рекла минџа-минѓуша.

 

***
Другпат минџа-минѓуша на клупа во парк нашла други муштерии за загатка, тртач-таслач и прцач-кецач.

„Што е тоа: Мрдам јас, мрдаш ти, колку повеќе мрдаме побрзо ќе свршиме.“

„Ебење, сексање, шибање, чукање, фукање, таслачење, тртење, прцање, кецање, гузење, дупење, онадуење...“

„Не бе, простаци. Точниот одговор е: шах“, рекла минџа-минѓуша.

***
Ташак-пимпач на клупа во парк слушнал како минџа-минѓуша ја теши вознемирената фолкс-вагина: „Четвртата димензија е мирнотијата и моќта над дивите ѕверови“.

 

***
Другпат ташко-пимпач слушнал како минџа-минѓуша (позната и како транџа-нинџа) ја теши тажната путка-цепутка (позната и како кукла-панукла): „Љубомората е како сенф со добро печено месо“.

 

***
„Минџа-минѓуша многу мрси муда у задње време“, му се пожалил ташко-пимпач на драпач-дрпач.

***
Мици-маци и фукица-сиси седеле на клупа во парк, кога им се приближила урина-култура.

 

***
„Урина-култура била пуна со кокаин!“, му рекол кењац-серач на серко-гомнач.

„Да, да! Измериле у канализација! Пуна со кока ко колумбиски брод!“, одговорил серко-гомнач.

 

***
„Пун си со срања ко гомно со витамини“, му рекла урина-култура на серко-гомнач на клупа во парк.

„Не те разбирам. Позитивна си или негативна кон мене? Јас сум гомно, ама моите срања се витамини?!“, логицирал серко-гомнач.

„Тоа е метафора. Гомната немаат витамини“, одговорила урина-култура.

„Сереш креч, урина. Ако гомната немаат витамини тогаш ни јас немам срања - тоа е логиката на твојата реченица“, резимирал серко-гомнач.

„Упорен си ко куче со два кура. Ама нејќу веќе да се расправам. Кој писне гомно да стисне“, рекла урина-култура.

„Океј. Црно мече дупе пече.“


Фотографии: Giuseppe Palmisano

Слични содржини

Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански
Пандалф Вулкански

ОкоБоли главаВицФото