Логоа со скриено значење

07.06.11 11:53

Дваесет примери за доста иновативен и креативен дизајн на заштитни логоа.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

ОкоБоли главаВицФото