Вонземјаните напаѓаат!

17.05.11 11:25

Вонземјаните напаѓаат! „Invaded by Little Aliens“ е проект на уметникот Дмитриј Максимов. Станува збор за мешавина од дигитални илустрации и фотографија, со цел да се создаде еден микросвет, исполнет со самотија, во кој чудни суштества го истражуваат светот.

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW


Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото