Министерство за Фејсбук

31.12.2020 20:23

Редно е да се отвори министерство за ФБ. И вака и онака, сите проблеми се изложуваат и решаваат таму.

Владимир Лукаш, Фејсбук, декември 2020

 

Слични содржини

нема
Боли глава
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото