Skopje Pride 2021 (фотографии)

27.06.2021 19:27
Skopje Pride 2021 (фотографии)

 40 фотки од вториот скопски „Прајд“, одржан под мотото „Вон ѕидовите!“

 

Фотографии: Ванчо Џамбаски

 

Слични содржини

Фотографија / Настан / Око
Фотографија / Култура / Настан
Фотографија / Квир / Настан
Фотографија / Настан / Око
Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија

ОкоБоли главаВицФото