Груевски или Груевски? Проверете дали ви треба психијатар

04.04.2015 17:48
Груевски или Груевски? Проверете дали ви треба психијатар

На статичната фотографија ќе ги видите и двајцата, но најважно е кој ќе преовладее на крајот.

Кога ќе почнете да гледате во сликата, ќе го видите Никола Груевски, премиерот на Република Македонија. Како што повеќе ќе гледате во фотографијата, ќе започнете да го забележувате Никола Груевски, криминалецот, измамникот и политичкиот манипулант, под услов вашиот разум да е здрав. Колку побрзо го забележите вториот Груевски, толку поздрав ви е разумот. Доколку, пак, не успеете да го видите вториот Груевски, или ликот на првиот Груевски преовладува и по еден час гледање во сликата, тоа значи дека разумот ви е слаб и дека веројатно ви се потребни консултации со психијатар.

Сликата е хибрид од двајцата Груевци и служи за тестирање на вашиот мозок.

Инспирирано од: Aјнштајн или Мерилин Монро? Проверете дали ви требаат очила

ОкоБоли главаВицФото