Velodrool

22.02.17 12:01

Надреален анимиран филм на режисерот Сандер Џун, кој ја раскажува приказната за еден велосипедист кој е зависник од цигари. Во моментот кога ќе ја потроши цела кутија, се вклучува во трка по уште цигари. Но, тогаш работите добиваат сосема необичен тек...

Velodrool from Sander Joon on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото