(Видео) Јас киснам во Архив – нова песна од Фчерашни новости

15.02.2018 02:51
(Видео) Јас киснам во Архив – нова песна од Фчерашни новости

Екипата на Фчерашни новости објави нова песна (пародија) посветена на поплавите во објектите од проектот Скопје 2014 покрај кејот на Вардар.

Меѓу најзагрозените е објектот на Државниот архив на Република Македонија, во кој се доведени во опасност голем број важни историски документи.

Слични содржини

Музика / Око

ОкоБоли главаВицФото