Бах во шума

16.08.19 13:53

Музиката на Ј.С. Бах може да се слуша и на различни начини и форми.

Погледнете го ова видео под наслов „Градина на звукот“, кое вклучува инсталација во природа и композиција од Бах изведена на ксилофон.


Извор: ourhouzz

 

Слични содржини

Око
Музика / Око

ОкоБоли главаВицФото