Сто различни киснења во вода

06.03.12 14:33

Марико Сакагучи е јапонска фотографка чијашто брилијантна серија автопортрети која ви ја претставуваме овде е наречена „Сто различни погледи на бањањето“ (One Hundred Views of Bathing).

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

*КЛИКНИ НА СЛИКИТЕ ЗА ПОКРУПЕН SLIDESHOW

 

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото