Бомбастично и одвратно #5: Садисти и психопати

25.03.2015 17:08
Бомбастично и одвратно #5: Садисти и психопати

Препорачливо да се гледа со песната:
Крцка кесичето од Дагау бенд


Бомбастично и одвратно #1
Бомбастично и одвратно #2
Бомбастично и одвратно #3
Бомбастично и одвратно #4

Графички приказ: Небојша Гелевски

Насловна и илустрации покрај цитатите: Свирачиња