Повик на Климе за гласање на референдум за ГТЦ

24.04.2015 11:45
Повик на Климе за гласање на референдум за ГТЦ

По извонредното видео на Климе од К-15 во кое „обелодени“ разговор со Никола Груевски, истиот лик повторно се огласува, но овој пат за референдумот за ГТЦ:

„Денеска дојдов - се загинав. Градов се изменил, барок, споменици, тоа може е убаво, ама ќе дојдеме ние - не можеме да го познаеме градов. Единствено што остана како ориентир, вака за мене, е Градскиот трговски центар. Ако од градски трговски го направат селски трговски, што правиме бе ние?!“

Извор: panika.be

Слични содржини

Јавни простори
Активизам / Јавни простори
Јавни простори
Активизам / Јавни простори / Став
Активизам / Јавни простори
Јавни простори / Став
Активизам / Јавни простори / Став

ОкоБоли главаВицФото