Гифовите на Sparrows

27.05.16 12:33

Илустраторката која работи под псевдонимот Sparrows е авторка и на серија имагинативни гифови кои често достигнуваат голема популарност на Tumblr. Секоја анимација претставува некаков вид магичен рализам.

Иако кратките анимации постојат во некаков заеднички мал универзум, тие не се дел од поголем наратив, туку само идеи кои авторката сака „да постојат надвор од нејзината глава“.

Извор: ofsparrows.tumblr.com

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото