The Internet of S**t

18.07.17 05:21

„The Internet of S**t“ е сатирично видео во продукција на агенцијата Forsman&Bodenfors, кое ја покажува целата бизарност на постојаната поврзаност на интернет.

„Ако е поврзано, не значи дека е паметно!“

ОкоБоли главаВицФото