Опстанок

07.11.18 03:10

Луѓето од градовите понекогаш забораваат колку е всушност моќна природата.

Фотографиите од „Amazing World & Architecture“ потсетуваат на силата и на најголемото чудо на природата - да преживее и опстане. 


Извор: Amazing World & Architecture

 

Слични содржини

Свет / Око

ОкоБоли главаВицФото