Мушичка

21.11.2019 09:40

Колкава гордост се крие во малите крила?
Дали ноќната светилка е смртно легло од свила?

Има ли во копнежот за возвишување прокоп?
Како е да умреш во моето око?

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото