ИДСЦС: Три децении антикорупциски лет во место

16.11.2021 13:28
ИДСЦС: Три децении антикорупциски лет во место

Институтот за демократија „Социетас Цивилис“ Скопје направи видео преглед на борбата против корупцијата од независноста до денес.

Приватизација, ТАТ, Октопод, Бачило, Скопје 2014, формирање на ДКСК, СЈО се само едни од многуте настани кои што ги одбележаа изминатите 30 години.

 

Извор: Youtube