Видов птица

03.06.2020 19:23

Видов птица крај мојата куќа. И уште неколку птици. Пееја. Ги слушав.

Чудно, навистина, но баш е така, оти јас немам куќа.

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото