Фонетика

09.08.2023 09:42

Допри го непцето со јазикот
вдиши длабоко
стегни ги забите
и пушти низ носниците
малку воздух

Можеби од тоа
некоја смисла ќе произлезе

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото